La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del Baix Llobregat Nord vol celebrar el seu primer any de vida amb un gran acte lúdic aquest proper diumenge. Des de les 12 del migdia, el Parc Municipal d’Olesa de Montserrat acollirà diferents activitats festives per celebrar l’aniversari, tot i que l’acte central serà una gran paella solidària

En aquest primer any d’existència de la PAH, han estat moltes les accions reivindicatives que ha desenvolupat i afortunadament, també s’han resolt molts casos de persones que estaven immerses en processos d’execucions hipotecàries que han aconseguit, o bé la dació en pagament o bé un lloguer social.

La portaveu de la PAH del Baix Llobregat Nord, Raquel Montoya, ha destacat que el balanç d’aquest primer any de vida de la PAH és molt positiu, ja que, malgrat els inicis durs de qualsevol entitat, que en aquest cas ha obligat els seus integrants a formar-se en qüestions hipotecàries, s’han aconseguit moltes fites, com ara que molts ajuntaments de la zona aprovessin mocions en favor de penalitzar els bancs amb pisos buits, dacions en pagament i lloguers socials, i s’han organitzat xerrades diverses.

La festa del primer aniversari de la PAH del Baix Nord serà aquest diumenge, al Parc Municipal d’Olesa de Montserrat, i a partir de les 12 del migdia.

L’acte central será una paella solidària al preu de 5 euros. Cal reserva prèvia al telèfon 616 827 215 o bé al correu electrònic aniversaripah@gmail.com. A més del dinar, també hi haurà diferents actuacions a partir de les 12 del migdia, com una actuació de dansa moderna, del Mag Andreu, del grup Camino Cienfuegos i d’un DJ.

Segons Raquel Montoya, també s’assessorarà a tothom qui ho vulgui.

Escolteu l’entrevista realitzada a Olesa Ràdio a Raquel Montoya al següent enllaç al Podcast de l’emissora. http://olesaradio.ivoox.com

Font: Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here