La Fira es celebrarà els propers dies 13, 14 i 15 de juny, a la Rambla de la Sobirania de la localitat baixllobregatina

Arriba la tercera edició de la Fira del Vi i del Cava de Vallirana, que després de la consolidació de l’any passat, aquest 2014 creix amb l’ampliació de dies d’espai firal. S’inaugurarà en divendres i ja obrirà les portes del pavelló firal, una de les novetats de l’any passat.

Els horaris de la fira seran divendres a partir de les 7 de la tarda i el dissabte i diumenge a partir de les 12 del migdia i fins ben entrada la nit. Els tres dies es gaudirà de música d’ambient al vespre/nit.

Com ja és habitual, la restauració local hi tindrà una presència destacada a la fira, oferint una àmplia proposta de tapes que culminaran amb una altra novetat d’aquesta edició: l’elecció de la millor tapa, que es farà per votació popular. Els negocis locals que ja han confirmat la seva presència són Cal Xavi’m, COC, Frankfurt Atxis, La Braseria, Que Sa Que Bo, Sapri Pizza, i també Ca La Nena-Casa Pascual, en aquest darrer per fer una degustació de vins i caves dissabte a les 12 del migdia.

La cooperativa local NatTurístic, gestora de l’Oficina de Turisme de Vallirana, presentarà el seu calendari de maridatges amb productes del Baix Llobregat i els vins i caves del Penedès. També s’oferirà una oferta turística del municipi i de les comarques.

Està previst també un servei de guarderia infantil.

Podeu veure el programa en el document adjunt:
3a Fira del Vi i del Cava – Programa d’activitats (pdf, 167.3KB)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here