La Nit o Festa de l’Esport, depenent de la localitat, vol retre homenatge als i les esportistes de cada municipi. El passat cap de setmana, la van celebrar dues ciutats del Baix Llobregat: Cornellà i Sant Esteve Sesrovires

Cornellà

El 6 de juny es va celebrar al Parc de Can Mercader una nova edició de la Festa de l’Esport, una cita que reconeix els millors esportistes i l’esforç de persones i entitats en la promoció de l’esport a Cornellà.

Com és habitual, es va fer un reconeixement a persones dels diferents clubs esportius de la ciutat, a més de premis especials a la trajectòria esportiva, a la gesta catalana i del Baix Llobregat, a tots els equips de la ciutat que han ascendit de categoria, a la promoció esportiva i el Premi Ciutat de Cornellà.

El jurat d’aquest certamen, un any més, van ser les pròpies entitats socio-culturals i esportives de la ciutat, les que van decidir a quins guanyadors, col·lectius o personatges atorgar els diferents reconeixements als mèrits i esforços demostrats durant l’any.

Aquí hi trobareu la relació de premiats

Sant Esteve Sesrovires

Judith Buyse i Juan Miguel Moreno Nitu  van ser escolits divendres passat com els millors esportistes sesrovirencs a la Nit de l’Esport, un acte que va servir per reconèixer el treball que realitzen esportistes, tècnics i clubs. Buyse va guanyar en la categoria absoluta femenina i Moreno en la categoria absoluta masculina. La 7a edició de la Nit de l’Esport va reunir més de 300 persones als jardins de l’Ajuntament.

Tant Judith Buyse i Juan Miguel Moreno practiquen esports de muntanya. Buyse va quedar aquest any campiona de la Copa Catalana Millet per equips d’esquí de muntanya, entre altres èxits esportius. Moreno, per la seva part, és un expert en barranquisme i ha participat en l’expedició que va obrir al Nepal el barranc amb més desnivell del món. Moreno no va pdoer recollir el premi en persona, ja que es troba al Perú amb una altra expedició de barranquisme. Tots dos formen part de l’entitat GIRES.

El jurat de la Nit de l’Esport va ser format pels representats dels clubs, la premsa local i els responsables municipals d’Esports.

Aquí hi trobareu la resta de premiats

Festa de l’Esport

D’altra banda, els dies 7 i 8 de juny Sant Esteve va celebrar la Festa de l’Esport, una iniciativa per promoure l’esport entre la població. Durant tot el cap de setmana hi va haver tornejos, festivals i jornades esportives, i es va poder accedir gratuïtament al Complex Esportiu Municipal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here