El primer secretari dels socialistes del Baix Llobregat i alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha manifestat que el PSC de la comarca valora positivament la tasca de Pere Navarro dins del PSOE “per donar resposta a l’encaix de Catalunya dins l’Estat Espanyol”

El líder del PSC, Pere Navarro, ha explicat els motius pels que “abandona” la primera secretaria. El socialista ha detallat en roda de premsa que ha pres la decisió “després de parlar i escoltar a molta gent”, tot i que ha remarcat que “ningú” li ha demanat la dimissió “taxativament”.

Segons Navarro, presentarà la renúncia a la primera secretaria en el Consell Nacional de dissabte perquè “és el millor per al PSC”. “No estic, ni he estat mai, aquí per interessos personals. Estic per a server al partit i a la societat catalana”, ha dit, tot afegint que deixa en mans de la nova direcció la seva continuïtat com a diputat al Parlament. Ara, serà el Consell Nacional qui decidirà el calendari del congrés.

El primer secretari dels socialistes del Baix Llobregat, Antoni Poveda, manifesta en un comunicat, que respecta la decisió de Pere Navarro de deixar el càrrec de primer secretari del PSC per donar pas a una nova etapa en el partit, alhora que valora la tasca realitzada al capdavant del partit durant aquests anys.

L’alcalde de Sant Joan Despí, manifesta, igualment, que “Pere Navarro, després d’un procés no gens fàcil, ha aconseguit fixar una postura dins el socialisme espanyol per donar resposta a l’encaix de Catalunya dins l’Estat Espanyol a través d’una reforma constitucional, tot defensant un model federal”.

Poveda considera que en el Consell Nacional del PSC, convocat per al proper dissabte, 14 de juny, és on “s’haurà de fixar les bases per tal d’iniciar el procés per a la formació d’una nova direcció, amb la major brevetat possible, per tal de continuar treballant en la defensa i el desenvolupament de polítiques socialistes a Catalunya”.

El líder comarcal ha afegit que “el PSC continuarà estant al servei de la ciutadania i continuarà defensant accions progressistes i d’esquerres, com hem fet sempre a Catalunya. Volem continuar sent el referent progressista a Catalunya, i per això, cal que treballem plegats per recuperar la confiança de la ciutadania”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here