La Fira de la Solidaritat, organitzada pel Consell Solidari de Sant Feliu i l’Ajuntament junt amb la participació d’una quinzena d’entitats, se celebrarà avui durant tot el dia a la plaça de la Vila de la capital baixllorbegatina

La fira, que un any més se centrarà en reclamar el dret a una vida digna, va incloure enguany una activitat prèvia, una xerrada que va tenir lloc dijous passat a l’Ateneu Santfeliuenc, en la que l’assagista i crític d’art, Iván de la Nuez, va donar la seva visió sobre la Cuba d’avui, vista a través de la fotografia.

D’altra banda, avui dissabte, en el marc d’un ambient lúdic i festiu, la Fira de la Solidaritat inclourà la Mostra d’entitats solidàries de Sant Feliu, a través de la qual es donarà a conèixer la feina que les organitzacions no governamentals i solidàries del municipi estan duent a terme.

A més, al matí hi haurà espectacles d’animació infantil i tallers, mentre que a la tarda es faran diverses activitats com exhibicions de percussió africana, balls etíops o un taller de Bollywood.

A les 19.15 h es farà la lectura del Manifest, a càrrec de les entitats solidàries participants en la jornada. La fi de festa estarà marcada per una cercavila.

Pots consultar el programa complert a:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here