Arriba l’estiu i a Sant Vicenç dels Horts arriba l’Estiu de Cultura. Música clàssica, jazz, blues, òpera, recitals de poesia… Són només algunes de les propostes d’aquest cicle d’activitats culturals que cada any organitza l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Un concert de blues i jazz a càrrec de Meritxell Galan Quartet al jardí de Can Comamala el passat dissabte 7 de juny, va donar el tret de sortida d’enguany. I a partir d’aquí, se succeiran més d’una vintena d’activitats durant els mesos de juny i juliol. Aquest cap de setmana, avui dissabte d’òpera i diumenge la presentació del segon recull de memòria històrica oral Veus del nostre poble: l’empremta de la guerra

Amb l’arribada del bon temps, l’Estiu de Cultura ofereix, de forma totalment gratuïta, una vintena d’activitats a l’aire lliure i amb dues característiques destacades: el petit format i l’alta qualitat artística.

La proximitat del públic amb l’artista genera un ambient de complicitat, màgic, que desperta els sentits i ens transporta a un diàleg cultural únic.

La majoria d’actuacions es concentren al jardí de Can Comamala, però també destaquen la plaça de Narcís Lunes, la Piscina Municipal de Sant Antoni La Blava o la plaça de Sant Jordi.

L’Estiu de Cultura esdevé el preludi ideal per la Festa Major d’Estiu de Sant Vicenç dels Horts, que s’organitza el 26, 27 i 28 de juliol.

Programació:

programaestiusvh

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here