Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies dels fets

Un home va morir ahir dilluns a la matinada al polígon de Ca n’Estella, en el decurs d’una detenció de la Policia Local a Sant Esteve Sesrovires. Segons els Mossos d’Esquadra, que investiguen el cas, els fets es van produïr en el polígon industrial del municipi quan la policia local havia rebut un avís que hi havia dues persones en actitud sospitosa corrent per la zona.

En arribar, els agents van veure  que l’home fugia i rl van interceptar per reduir-lo i emmanillar-lo. A continuació, l’home va morir per causes que es desconeixen i que haurà de determinar l’autòpsia.

Els Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets i es van fer càrrec de la investigació.

L’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, va defensar ahir en roda de premsa, l’actuació de la Policia Local. Carbonell va destacar que quan els dos agents van veure que la persona que havien reduït podia patir una crisi “han centrat tota l’atenció a reanimar-la”.

L’alcalde va dir que ara s’han d’esclarir els fets perquè és la millor manera “de fer justícia”. Quan intentava fugir, l’home hauria caigut i s’hauria colpejat amb la vorera; després, s’hauria resistit, però un cop emmanillat, els agents van veure que no es trobava bé. La policia havia rebut una trucada alertant d’una possible baralla.

 

Font:ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here