Divendres 13 es va fer un taller de castells a la pl. de la Vila i el dia 21 es realitzarà l’assemblea constituent

Diverses entitats i persones a títol individual estan treballant des del mes de març per crear al Prat una colla castellera. Entre les entitats que impulsen aquesta iniciativa hi ha l’AEiG Anton Vilà, l’AEiG Conxita Busquets, el Centre d’Esplai Sant Pere i Sant Pau, la Colla de Diables del Prat, l’Associació gegantera Delta, Amics del Prat, entre altres.

Després de setmanes de reunions i contactes amb l’Ajuntament del Prat, amb altres colles castelleres com la de Cornellà i amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, ja s’han iniciat els tràmits per constituir-se com a entitat.

Divendres 13 de juny a les 18.30 h es fa un taller de castells a la plaça de la Vila del Prat (dedicat especialment a tothom que tingui poques nocions sobre com fer castells) i l’assemblea de constitució de la colla tindrà lloc el dissabte 21 de juny a les 18.30 h, en un lloc encara per determinar.

Per a més informació i inscripcions a la colla podeu veure la pàgina de facebook dels Castellers del Prat o contactar-hi per correu electrònic a castellersdelprat@gmail.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here