Durant aquest 2014, el municipi de Begues ha decidit fermament fomentar la participació i el compromís de la ciutadania en el creixement i el desenvolupament de la zona amb diferents activitats relaciones amb l’ocupació i el desenvolupament econòmic.

Ajuntament ha impartit una desena de càpsules formatives emprenedoria perquè les persones de Begues tinguessin els recursos necessaris per ser més competitives en el mercat laboral. De la mateixa manera, ha edició local del portal trobarefeina.com, que posa a disposició dels habitants del municipi totes les novetats laborals de la zona i que es pot
consultar a través del web de l’Ajuntament.

Totes aquestes iniciatives que s’han anat desenvolupant durant aquesta primera meitat de l’any i que són vitals per refermar el repte de disminuir l’atur al municipi, culminaran avui dijous 3 de juliol a les 18 h, amb un acte obert a la participació de tota la gent de Begues, que consistirà en el primer networking popular, el qual tindrà lloc al passeig de l’Església.

un diàleg social en què estiguin implicats tots atur, estudiants o mestresses de casa per crear noves sinergies i intercanviar idees i experiències que ajudin les esperit emprenedor i engrescar les persones que busquen una convocatòria en to festiu però
assumint la responsabilitat i la determinació de trobar una estabilitat econòmica per a tots els ciutadans de Begues.

Com a complement d’aquest acte obert al poble, hi haurà un berenar per a totes les persones que participin en l’esdeveniment i l’actuació de l’Associació de Sardanistes de Begues, una entitat que funciona per a un objectiu comú i que representa les tres virtuts que cal tenir en compte per afrontar els nous reptes que ens planteja la societat actual: l’equilibri, el treball en equip i la solidaritat.

Aquest serà el primer networking popular que tindrà lloc en un municipi de Catalunya, un experiment positiu destinat a tothom que vulgui fer creixer les seves capacitats emprenedores. Aquest esdeveniment és obert no solament a la població beguetana sinó també a altres viles properes de la comarca del Baix Llobregat, de l’Alt Penedès o del Garraf.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here