La nova associació Sant Boi Empresarial va celebrar aquest dimarts, 1 de juliol, la seva primera activitat pública. La jornada “Gestió de residus a les empreses” va permetre més d’una vintena d’empresaris i empresàries locals conèixer millor la normativa sobre el tema, plantejar inquietuds, fer suggeriments i resoldre dubtes sobre la gestió dels residus industrials

Sant Boi Empresarial és la nova associació d’empresaris de Sant Boi, creada gràcies a l’impuls de la iniciativa Projectes Innovadors i Experimentals. Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Sant Boi i l’empresa municipal CORESSA, finançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE), va crear al llarg de 2013 les condicions per fer possible l’existència d’aquesta associació empresarial. El grup promotor compta amb una quinzena de membres d’empreses locals.

La jornada “Gestió de residus a les empreses” va tenir lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. L’obertura i la cloenda de l’acte va anar a càrrec del president de Sant Boi Empresarial, Francesc Giménez.

L’associació Sant Boi Empresarial té previst celebrar trobades trimestrals per debatre problemàtiques comuns i plantejar possibles accions de millora. L’associació espera que l’any 2014 sigui un any de consolidació i d’adhesió de nous membres per enfortir el teixit empresarial local.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here