Els alcaldes dels tres municipis, Oriol Junqueras, Gerard Segú i Ferran Puig, van signar dilluns al matí el conveni de col·laboració. La seu s’ubica a l’edifici municipal del Molí dels Frares, a Sant Vicenç dels Horts, i donarà cobertura a empreses i persones emprenedores dels tres pobles

Des d’aquest mes de juliol, un Centre Local de Serveis a les Empreses (CLSE) donarà cobertura a Sant Vicenç dels Horts i als municipis de Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat. Sant Vicenç dels Horts ja disposava d’aquest servei d’assessorament, que ara reforça la branca d’empreses i formalitza la col·laboració amb els municipis veïns.

Aquest centre, amb seu a l’edifici municipal del Molí dels Frares, permetrà optimitzar els recursos en matèria d’assessorament a les empreses i a les persones que busquin engegar un negoci. L’acord es va materialitzar dilluns al matí amb la signatura del conveni a càrrec dels tres alcaldes: Gerard Segú, de Sant Coloma de Cervelló; Ferran Puig, de Torrelles de Llobregat; i Oriol Junqueras, de Sant Vicenç dels Horts.   L’alcalde Junqueras va destacar la tasca de col·laboració que ja s’està realitzant des de fa temps entre els tres municipis, en aquest i en d’altres àmbits com per exemple la seguretat local. “Ens sentim molt orgullosos i satisfets de poder col·laborar amb Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat i hi continuarem treballant en tot allò que es demostri que aquesta col·laboració es bona per als nostres ciutadans”, va afegir.

El conveni és el punt de partida per a futures col·laboracions en matèria de promoció econòmica als tres municipis.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here