Això implica que el Grup Municipal Socialista del consistori baixllobregatí, passi de 7 a 5 membres, fet que desbanca al partit com a força amb més representació al Ple, quedant ara en segona posició darrera d’ERC. Des del PSC de Sant Vicenç consdieren que aquesta decisió “respon a interessos personals i no col·lectius”

El dia 26 de juny de 2014 tant el senyor Carlos Gómez com el senyor Juan Cañadillas, fins aleshores membres del Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, van presentar una instància comunicant que abandonaven el Grup Municipal Socialista i passaven a ser regidors no adscrits a cap grup.

Des del PSC, pensen que “aquesta acció que, de manera unilateral i sense previ avís a cap instància del Partit, han pres aquest dos regidors és decebedora, inacceptable i del tot inadequada; només és fruit d’interessos personals i queda molt lluny dels interessos col•lectius de la militància, de les persones que ens van confiar el seu vot, i, en general, de la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts”.

En un comunicat fet públic a la seva web, el PSC vicentí considera que “els 7 regidors  i regidores que va obtenir el PSC a les darreres eleccions municipals han de continuar estant al servei del projecte socialista a Sant Vicenç, per això exigim als senyors Gómez i Cañadillas que retornin les actes de regidors als seus legítims propietaris, que són els votants de la candidatura socialista, i es respecti així la voluntat expressada per la ciutadania a les darreres eleccions municipals”.

Sembla que la crisi interna al PSC de la localitat va esclatar en aprovar una moció en la que es demanava un referèndum sobre la república, on en el seu punt 2 es defensava el del dret a decidir de Catalunya. Això, situaría als dos regidors, dins l’ala menys propera al sobiranisme i al dret a decidir. Si bé també és cert, que el Sr. Carlos Gómez es va presentar a les primàries del PSC de la localitat, però no va aconseguir els avals per poder ser el candidat a alcalde.

 

1 COMENTARI

  1. Són dos trànsfugues, no dos regidors que abandonen el Grup Socialista i passen a ser regidors no adscrits.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here