El Fòrum Social del Baix Llobregat, integrat per entitats, sindicats i partits polítics, va aprovar en la seva darrera reunió la creació de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Llobregat. Reclamen l’accés universal i de qualitat i el manteniment dels recursos tant materials com humans

El Fòrum Social del Baix Llobregat a la seva darrera reunió, va aprovar impulsar la creació d’aquesta Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Llobregat, que vol esdevenir l’eina de coordinació de les lluites que es desenvolupen a la comarca per part de moltes entitats i ciutadania, i com diu el manifest promotor, “defensar una sanitat pública d’accés universal i de qualitat” i, per tant, “el manteniment de recursos tant materials com humans, de les ràtios assistencials i dels drets sociolaborals dels treballadors i les treballadores”.

El Fòrum Social del Baix Llobregat exigeix un canvi radical en les polítiques del Departament de Salut i l’abandonament de les retallades pressupostàries.

El manifest resta obert als suports de totes les entitats de la comarca que vulguin lluitar pels mateixos objectius. En les properes setmanes es preveu que es concreti la realització d’actes públics de presentació.

El Fòrum Social del Baix Llobregat agrupa a les següents entitats del Baix Llobregat: CCOO, UGT, PSC,  ICV, EUiA, ERC, FAVCO, FAVBAIX, FAMPA, FAPAC, Unió de Pagesos, Fundació Marianao, Coordinadora contra la Marginació, Acció Jove, Avalot – Joves de la UGT de Catalunya, JSC, AJEC, JovesUPC i AFP.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here