El pregó a càrrec de l’actriu Lloll Bertran i la baixada d’andròmines nocturna són algunes de les novetats d’enguany

Des d’avui 11 de juliol,i durant els propers dies 12, 13 i 14, els carrers i places de Pallejà s’ompliran d’activitats tradicionals, culturals, esportives i lúdiques que comptaran amb la col·laboració d’entitats i associacions del municipi i en les que s’espera una gran participació de la ciutadania.

Avui, l’encesa dels tres trons donarà el tret de sortida a la Festa Major d’Estiu de Pallejà seguida d’una cercavila de percussió amb el grup local Ruachamba. Serà a la balconada de l’Ajuntament on es llegirà el pregó que enguany anirà a càrrec de l’actriu i cantant catalana Lloll Bertran.

Posteriorment hi haurà el correfoc amb els Dimonis de Pallejà, espectacles de varietats a la plaça del Castell i el concert jove al Parc de la Molinada amb els grups Mystic Switch, Rumb Al Bar i Barrankillos.

Dissabte les activitats esportives i saludables centraran part de la jornada amb la caminada 100% Ciutadania que arriba enguany a la seva cinquena edició, una passejada urbana amb bicicleta i a les 17 h la inauguració del circuit workout al Parc de la Molinada que comptarà amb exhibicions d’aquesta disciplina a més de concursos i música en directe.

Els més petits també podran gaudir d’activitats lúdiques i educatives com jocs tradicionals, parc infantil i la festa que organitzarà Aigües de Barcelona adreçada a tota la família.

No faltaran actes de caire més tradicional com el sopar de Festa Major i la cercavila de gegants que comptarà amb la participació de les colles convidades d’Amer, La Mulassa de Falset i Sant Pere de Vilamajor, a més de la colla gegantera de Pallejà.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here