S’ha fet públic un comunicat del consistori sesrovirenc en relació al succés al polígon Ca n’Estella del passat 16 de juny. L’Ajuntament confirma que el Jutjat núm. 3 d’Instrucció de Martorell ha imputat els dos agents per homicidi imprudent

Els fets van ocórrer el passat 16 de juny al carrer Edison del polígon industrial de Ca n’Estella, quan una patrulla de dos agents de la Policia Local es van personar arran d’una trucada requerint el seu servei per la presència d’una persona que presentava una actitud agressiva en una empresa de la zona.

En el moment de la fugida de l’individu, aquest va caure i va ser immobilitzat pels agents. En el decurs d’aquesta immobilització l’home va patir una crisi i, malgrat els intents de reanimació per part del agents i del SEM, finalment va morir.

L’Ajuntament va obrir un expedient informatiu per aquest succés, que en aquests moments resta suspès a l’espera del resultat del judici.

Així mateix, l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires demana que es deixi treballar la justícia i no s’emetin judicis paral•lels fins que acabi la instrucció i s’esclareixin les circumstàncies de la mort.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here