Aquest cap de setmana estan tenint lloc davant del llac del Palau Falguera els darrers concerts programats en el marc del cicle de joves intèrprets al Palau. El cicle es va posar en marxa el passat 4 de juliol i fins ara ja ha tingut més d’un miler d’espectadors

Ahir divendres va ser el torn d’Els Navegants, formació local nascuda la tardor de 2011 que va pesentar el seu nou espectacle sobre psicodèlia poètica. El grup, que va ser finalista fa 2 anys del concurs maquetes Sona 9 va treure fa uns mesos el seu darrer treball discogràfic.

I per últim, avui dissabte 19 de juliol a les 20 hores, l’actuació de The Soul Mamas posarà punt i final al Cicle de Joves Intèrprets d’aquesta temporada.

Es tracta d’una banda de soul-funk formada per membres de Sant Feliu i altres municipis de la comarca i de Barcelona, que es va presentar en el marc de la Festa de Tardor 2013. El grup versionarà clàssics de soul i rock d’artistes com Etta James, Aretha Franklin, Amy Winehouse o Joe Cocker.

Aquest és el tercer any consecutiu que el Palau Falguera acull durant el mes de juliol diferents actuacions musicals gratuïtes en el marc del Cicle de Joves Intèrprets al Palau.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de la localitat amb l’objectiu de promoure les formacions musicals de joves de la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here