Aquest espai, ubicat al barri del Pedró, es posarà en marxa al setembre gestionat pel Centre d’Empreses del Baix Llobregat

“Viver d’Empreses Procornellà” és el nom d’un nou espai polivalent que té com a missió fomentar noves iniciatives empresarials, oferint allotjament i assessorament a petites empreses i a activitats d’autoocupació i, alhora proporcionar aules de lloguer a diferents centres de la comarca per oferir formació tècnica en soldadura, energies renovables o fontaneria i climatització.

Recentment s’han iniciat les obres d’adequació per tal que aquest nou viver d’empreses, situat al carrer de Joan Fernández, número 3 pugui obrir les portes a finals de setembre. Aquest tercer espais se sumarà als que ja existeixen al Centre d’Empreses de Procornellà (al costat de la Fira) i a les plantes superiors del Citilab.

Foment de l’emprenedoria jove

Aquest nou espai s’emmarca dins de l’objectiu de l’Ajuntament de Cornellà per impulsar accions que millorin la situació dels joves de la ciutat i fomentin la seva inserció al món laboral.

Els joves emprenedors disposaran de bonificacions per fer servir les instal·lacions. Aquesta iniciativa se suma als ajuts municipals “quota zero” (bonificacions per als menors de 35 anys que aquest any posin un negoci), o als plans d’ocupació que impulsa el mateix Ajuntament durant 2014, en què s’ha reservat un 25% dels llocs de treball creats a joves. També sumarà esforços amb els serveis d’assessorament i informació que es porten a terme a través del Centre d’Empreses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here