La nova Comissió Territorial compta amb un 18,20% dels càrrecs renovats i un increment de joves empresaris on el 40% dels membres no arriben als 45 anys

D’acord amb els estatuts de PIMEC, s’ha celebrat el primer Comitè Executiu posterior a les eleccions de la patronal, que va aprovar per unanimitat la configuració dels restants òrgans de govern de l’entitat, proposats pel president, Josep González. Ramón Pons ha estat ratificat com a president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet, així com a membre de la Junta Directiva de la patronal, i Antoni Cañete seguirà com a secretari general de PIMEC, càrrec en el que celebrarà el seu desè any al setembre de 2015 al capdavant de la secretaria general de la patronal.

Ramón Pons ha mostrat la seva il•lusió per “continuar amb el projecte de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet” i ha assenyalat que entre els seus principals objectius es troba “seguir defensant els interessos i valors de les pimes i els autònoms davant les administracions i la resta d’agents socials per consolidar i fer més competitiu el teixit productiu del Baix Llobregat, així com treballar per la millora de les infraestructures, dels polígons industrials, la mobilitat i les comunicacions i recollir les necessitats i inquietuds de les pimes per ser la veu del territori davant els òrgans de l’entitat”.

La nova Comissió Territorial compta amb un 18,20% dels càrrecs renovats i un increment de joves empresaris, on el 40% dels seus membres no arriben als 45 anys. Ramón Pons ha apostat per la incorporació de més dones empresàries, un 9,10%, i col•lectius territorials, instal•ladors, constructors i comerç, entre d’altres sectors. A més, cal destacar les sortides de Lluís Bahamonde, que s’incorpora com a Adjunt a la Presidència de la patronal, de Ferran Jorba, Adolf Bargués i Víctor Rebollo; i les noves incorporacions de Cristina López, de l’empresa Verbok 1988; Javier Giménez, de Neteges Can Clota; Jaume Masclans, de Stot- Fredenhagen; i Sergi Fuster, d’Arqteria.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here