La iniciativa sorgeix de l’Ajuntament de la ciutat en col·laboració amb els establiments d’oci i restauració de la platja i el Gremi d’Hostaleria

L’Ajuntament de la localitat baixllobregatina, amb la col·laboració de l’Associació d’Adjudicataris de Serveis de Platges de Castelldefels, del Gremi d’Hostaleria i de Castelldefels Activa, ha organitzat un Carnaval d’Estiu que tindrà lloc el proper dissabte 26 de juliol.

La rua, composada per diferents comparses, sortirà de la plaça de les Palmeres a les 19 hores i recorrerà el passeig marítim rodat fins arribar, a les 21 h aproximadament, al pàrquing del carrer Mèxic (barri del Baixador).

Allà es podrà gaudir de sessions de dj’s a partir de les 21 h, del lliurament dels premis a les millors comparses del Carnaval, i del concert de la Fundación Toni Manero a partir de les 23 hores.

Com a fi de festa, a la una, sessió de dj’s fins a la finalització del Carnaval. A més, està confirmada la presència de la cantant Soraya com a reina d’una de les comparses participants.

Una jornada en què també hi haurà carpes de l’Associació d’Adjudicataris de Serveis de Platges de Castelldefels i del Gremi d’Hostaleria per poder sopar al mateix pàrquing del carrer Mèxic, i on es podrà veure una petita fira comercial organitzada per Castelldefels Activa amb la presència de comerços locals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here