Unes 1.200 persones van omplir a vessar, la nit de dissabte, els jardins del Pont del Diable en l’última entrega del PAS (Pont de les Arts Sonores) amb l’actuació de DeuDeVeu, la formació guanyadora del concurs Oh, Happy Day, de TV3. Aquesta ha estat la proposta més mediàtica d’un festival que ha superat amb escreix totes els objectius fixats pel Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP). Divendres, The FunkyStep&SeySisters van aixecar el públic -més de 800 persones- en l’actuació de divendres més nombrosa

El Pont del Diable va exhibir la seva millor gala amb les veus de DeuDeVeu. Liderats per Gerard Ibáñez, l’ànima del grup, van posar-se el públic a la butxaca des de l’inici.

Les veus a capela van encisar un públic redimit a la música dels guanyadors d’Oh, Happy Day.

La regidora de Cultura i Joventut de l’Ajunament de Martorell, Cristina Dalmau explica que “els DeuDeVeu ha estat el colofó del PAS, una proposta que ha enganxat des del primer dia i que ha anat creixent a mesura que ha avançat el festival”.

Divendres, FunkyStep&SeySisters van posar el ritme més mogut del recorregut del PAS. Les veus de tres germanes -l’Edna, la Kathy i la Yoly- de pares ganhesos, residents a Osona i amb un català perfecte van fer ballar al públic assistent.

Fins i tot, van tenir temps de vendre i signar discs un cop acabat el concert.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here