La Missa solemne de Festa Major serà un dels darrers actes que posarà fi a quatre dies d’activitats. Serà a les 12 h, a l’Església Parroquial de Sant Vicenç Màrtir. L’acte estarà oficiat per Mn. Mateu Santacana i estarà acompanyat per l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic. Durant el dia també hi haurà la festa de l’escuma per als més petits a la Pista Polivalent Francesc Macià (12 h), el concert de Mozart a la mateixa església parroquial (18 h), un espectacle de clown (19 h) i havaneres amb rom cremat per finalitzar la Festa Major d’Estiu 2014

Les activitats previstes per avui són:

A les 12h Missa solemne de Festa Major oficiada per l’arxiprest Mn. Mateu Santacana i acompanyada per l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic.
Lloc: Església Parroquial de Sant Vicenç Mártir

A les 12h Festa de l’escuma a càrrec del grup Xarxa del Centre Catòlic, amb el grup Set de so. Lloc: pista polivalent Francesc Macià (carrer de Sant Miquel)

A les 18h Concert de Mozart, concert per a piano amb el vicentí Lluís Grané, i orquestra núm. 9 en Mi B Major K 271, amb l’Orquestra de Cambra del Penedès, dirigida per Màrius McGuiness.
Lloc: Església Parroquial de Sant Vicenç Màrtir

A les 19h La Xarxa del Centre Catòlic presenta l’espectacle de clown per a tots els públics, Sense solta, amb la companyia Teatre Mòbil.
Lloc: Pista Polivalent Francesc Macià (carrer de Sant Miquel)

A les 20h Tarda d’havaneres amb el grup de la Catalunya Nord Llotja de Mar. A la mitja part s’oferirà rom cremat a càrrec de la Unió de Botiguers ^(laça de la Vila

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here