L’AMB ha introduït l’ús de vehicles elèctrics entre els tècnics de la xarxa de parcs metropolitans. Els tècnics utilitzaran aquests vehicles en les seves tasques de gestió dels parcs. Tant per desplaçar-se fins a cadascun dels 36 parcs metropolitans, com per treballar a l’interior del parc

Ara, es disposa d’un cotxe elèctric i de dues bicicletes elèctriques per aquestes funcions. En els propers mesos la flota s’anirà ampliant amb més vehicles elèctrics. La totalitat de la flota es composarà de 49 vehicles elèctrics, 11 d’híbrids, 5 bicicletes elèctriques i 2 Segways.

També, les tres empreses contractistes de la gestió dels parcs han incorporat gran varietat de maquinària elèctrica com ara: bufadores, segadores, desbrossadores, motoserres, retallabardisses, tisores o plataformes de poda.

A molts dels parcs metropolitans s’està introduint el model de furgoneta elèctrica Nissan e-NV200, i pel qual l’AMB ha fet una aposta important, ja que es convertirà en el primer taxi metropolità 100% elèctric gràcies a un conveni signat amb Nissan.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here