Martorell ha viscut una de les festes majors amb més participació dels últims anys. La regidora de Cultura i Joventut de l’Ajuntament, Cristina Dalmau, l’ha valorat molt positivament i destaca molt especialment “l’alta participació en totes les activitats programades”

La Festa Major 2014 ha tingut com a fil conductor la celebració del Tricentenari del 1714 amb el lema Érem, som i serem especialment present a l’Artesanàlia amb les puntaires, l’escloper, el picapedrer, la filadora o l’esgrafiador. La primera valoració és molt bona, tot i que com sempre, hi ha coses “a polir que internament, a nivell de la organització, sempre saps que hi ha coses a millorar però en general la valoració és molt bona” diu la regidora Cristina Dalmau. “Hi ha hagut afluència de gent a totes les activitats, començant dijous tarda amb el pregó i l’Artesanàlia. Els castellers va ser una de les novetats que van agradar molt, tot i la manca d’aquesta tradició a Martorell” ha afegit.

El carrer de Josep Vilar ja és sinònim d’espai dedicat a les activitats lúdiques i musicals a les nits de Festa Major. En els darrers anys s’ha consolidat com espai de concerts. La regidora apunta que “tots els concerts que s’han fet han tingut molt públic, especialment la festa de Radio FlaixBac que comptem que hi van assistir unes 4.000 persones. Blaumut també va aglutinar molts assistents, així com la resta d’activitats del carrer de Josep Vilar”.

Hi ha hagut activitats a tot Martorell. La Vila, el carrer Josep Vilar, El Progrés, el passeig de Catalunya o els jardins del costat del Centre Cultural han estat els escenaris de la festa d’enguany. Dalmau diu que “esperem que els martorellencs n’hagin gaudit i a esperar la propera cita festiva. Des de la regidoria de Cultura i Joventut ja estem treballant per la del Roser que se celebrarà a començaments d’octubre”.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here