Joana Ortega va retreure divendres al govern espanyol durant la seva visita a la localitat, una actitud “preventiva” davant la consulta, i va remarcar que s’ha d’anar “pas a pas” per votar el 9-N

Amb l’objectiu de rebre per part de l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, un document de suport a la consulta del 9 de novembre, la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega, va visitar el municipi aquest passat divendres 29 d’agost.

Durant l’estada d’Ortega aquesta va conèixer també el Museu d’eines del pagès de la localitat, que enguany celebra el trentè aniversari de la seva creació.

La visita es va iniciar amb la rebuda al consistori i la signatura al llibre d’honor. Seguidament va tenir lloc la visita al museu i, finalment es va realitzar el lliurament del document de suport a la consulta.

Durant la roda de premsa posterior, Ortega va retreure al govern espanyol que tingui una actitud “preventiva” i “negativista” davant una llei que “encara no ha estat ni aprovada ni publicada”, després que la Moncloa hagi advertit que la impugnació de la Llei de consultes en comportaria la “suspensió automàtica”.  Ortega considera que reaccionar d’aquesta manera és “una mica exagerat i poc prudent”.

La vicepresidenta, va remarcar que el Govern està treballant “perquè tot estigui preparat” per votar el 9-N i va demanar anar “pas a pas”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here