La dirigent socialista va assegurar des de Tarragona que la Diada també ha de ser la festa de “tots” els catalans

La manifestació convocada per ahir a la tarda a Tarragona per Societat Civil Catalana va aplegar unes 7.000 persones, segons la Guàrdia Urbana. Sota el lema ‘Recuperem el seny, recuperem la senyera’, els participantses van reunir cap a dos quarts de set de la tarda a la capçalera del Circ romà per rebre una gran senyera de 50 metres que s’ha desplegat a l’Amfiteatre de la ciutat.

Els assistents, vinguts d’arreu de Catalunya, van mostrar senyeres i banderes espanyoles, i pancartes contra la independència, en les quals s’hi podia llegir: ‘Més ponts, més murs’ o ‘La senyera és de tots’. L’acte va comptar amb el suport de representants de formacions polítiques com el PP, PSOE, Ciutadans i UPyD.

Entre les personalitats polítiques que van assistir a l’acte, hi era l’exministra i dirigent socialista Carme Chacón, que  va acusar el president de la Generalitat, Artur Mas, de preferir escenificar una “trencadissa” i la “ruptura” de la societat catalana en la celebració de la Diada.

La política filla d’Esplugues, va assegurar que el Govern “això no ho ha de fer mai” i que hauria de fomentar els valors de la convivència, concòrdia, democràcia i pau.

Chacón va assegurar que havia participat de l’acte convocat per Societat Civil Catalana, perquè vol que la senyera sigui la bandera de “tots els catalans” i que la Diada també sigui “la festa” de tots els catalans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here