Amb la celebració de la Festa de la Gent Gran es va obrir ahir un llarg cap de setmana d’activitats per gaudir al màxim de la Festa Major de la localitat baixllobregtina

Actes de tota mena, per a tots els públics i gustos. Xerrades, exposicions, competicions esportives, concursos, fires, campanyes solidàries, sopar popular, esmorzar i matinal de Festa Major amb més de 20 activitats diferents, correfoc, concerts, nit jove, empalmada, matinades, celebració religiosa, sardanes, cercavila, baixada de trastos, havaneres o espectacle de focs artificials són els actes previstos per a aquests tres dies de Festa Major.

Ahir, la gent gran va tenir la seva festa al Parc Central amb ball i berenar per als assistents. L’acte, organitzat per la Regidoria de Serveis Socials, va ser, un any més, el tret de sortida a tot el seguit d’activitats de la Festa Major. Es va comptar amb la presència dels usuaris del SAD, del Centre de Dia i de les residències Barcino, Fàtima i l’Hostalet. També hi van assistir l’alcaldessa, Eva Martínez, i les regidores Ruth Moreno, Serveis Socials i Ensenyament, i Elisabeth Romero, Recursos Humans i Participació Ciutadana.

Recordeu que en propers dies podreu veure els vídeos de la Festa Major a Vallirana TV, tant des del seu web o de l’aplicatiu per a dispositius mòbils.
Us adjuntem programa de festes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here