Avui dissabte 20 de setembre, a partir de les 12.00 h, al Parc Nou

Amb l’objectiu de crear un espai de trobada per a la gent de CCOO de Catalunya com a element de cohesió de l’organització a l’inici del curs sindical i formant part dels actes confederals de l’11 de setembre, el sindicat ha decidit organitzar una Diada del Treball Digne. Aquesta primera edició tindrà lloc demà dissabte, 20 de setembre, a partir de les 12.00 h, al Parc Nou del Prat de Llobregat, i les següents edicions de la festa es faran de forma rotativa a les altres Unions Intercomarcals de CCOO de la província de Barcelona.

L’acte, obert a afiliats i afiliades de CCOO de tota Catalunya, tindrà una forta càrrega reivindicativa i caràcter de festa intergeneracional en format d’àpat popular (paellada) a l’aire lliure.

PROGRAMA DE LA DIADA DEL TREBALL DIGNE

9.00 h – Sortida en bicicleta des del Pont del Diable de Martorell recorrent els camins de la ribera del Llobregat fins al Parc Nou i sortida a peu des de la seu de CCOO de Cornellà (Ctra. d’Esplugues, 68), fins al Parc Nou per la ribera del riu Llobregat

11.00 h – Començament d’activitats al Parc Nou. Tallers infantils i torneig de Futbol

12.00 h – Convocatòria general de l’actiu sindical

13.00 h – Atenció als mitjans de comunicació (Toni Mora, secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf, i Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya)

13.15 h – Parlaments (representant de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, representants de Seccions Sindicals i Sectors, campanya “Fer vaga no és delicte”, representant de l’Assemblea d’Aturats de Sant Vicenç dels Horts)

14.00 h – Paella (activitat finançada mitjançant bons d’ajut a 10? per persona -gratuït per a menors de 12 anys- i cal fer incripció prèvia al telèfon 93.481.28.95)

15.30 h – Acte de reconeixement a la fidelitat afiliativa i lliurament de primers carnets (intervencions de Toni Mora i Joan Carles Gallego)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here