El dissabte 27 de setembre de 2014, d’11 h a 23 h, se celebrarà al Parc de la Muntanyeta la tradicional festa de la gastronomia i els comerços de Castelldefels, organitzada pel Gremi d’Hostaleria i l’Ajuntament de Castelldefels

La trobada anual dels principals restauradors de la ciutat amb una oferta especial per a tots els assistents de 2,5€ per degustació de menjar, de postres 1,50€ i 1€ la beguda. Amb aquests preus tan assequibles, els comensals podran gaudir de la millor gastronomia de Castelldefels.

L’Associació de Comerciants Castelldefels ACTIVA participa amb els comerciants i amb un programa d’activitats per a grans i petits.

Així, amb aquestes perspectives, es preveu una festa de tota la ciutat en què hi haurà diferents activitats complementàries d’hostaleria, comerç i oci i molts més atractius per als visitants. Des de les 11 h fins a les 23 h, hi haurà activitats per a grans i petits, amb actuacions en directe.

La XXVII Mostra de Cuina de Castelldefels i Exposició del Comerç Local és una jornada molt especial i de gran transcendència per a la ciutat baixllobregatina. L’organització vol fer una crida al públic en general a assistir-hi amb la convicció que la jornada no defraudarà cap de les expectatives que ha generat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here