La platja serà aquest diumenge el punt de sortida de la prova, amb prop de 2.000 persones inscrites

A partir de les 8 hores d’aquest diumenge, 28 de setembre, 2.000 triatletes participaran a una nova edició del Triatló de Gavà, que tindrà el tret de sortida a la platja de Gavà en les modalitats olímpica i sprint, dues distàncies de natació, bicicleta i cursa a peu pels carrers de la ciutat que ofereixen la possibilitat de participar de manera individual o per relleus.

El Triatló de Gavà es referma com a una clàssica del calendari nacional gràcies a un circuit de bicicleta ample i segur i la garantia de la qualitat organitzativa a càrrec de Win Sports Factory amb el suport de l’Ajuntament de Gavà.

El Triatló de Gavà s’inscriu en el circuit més gran de triatló de l’Estat espanyol, l’Skoda Triathlon Series, i és la penúltima de les onze etapes, recollint el relleu de Guetxo i seguida de la de Màlaga.

El Triatló de Gavà donarà el tret de sortida a les 8 h a la platja de Gavà amb la distància olímpica, que inclou 1.500 m de natació, 38 km en bicicleta i una cursa a peu de 10 km. La distància sprint, que sortirà a les 9.15 hores, consta de 750 m de natació, 19 km en bici i 5 km de cursa a peu.   El dissabte també es podrà participar a la fira del corredor de 10,00 a 19.00 hores i es repartiran els dorsals i xips de la cursa.

 

Font: http://www.elbruguers.cat/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here