Durant els quatre dies de Festa Major se celebraran a la ciutat més d’un centenar d’activitats, des de teatre i cultura popular a música i ball, passant pel circ o l’esport

La Festa Major del Prat 2014 se celebrarà entre avui divendres 26 i el dilluns 29 de setembre, amb un centenar llarg d’activitats per tota la ciutat, des de teatre i cultura popular a música i ball, passant pel circ o l’esport.

Com cada any, les entitats de la ciutat organitzen prop del 60% dels actes de la Festa. La resta, els de més gran format, els organitza l’Ajuntament.

Enguany, la imatge de la Festa Major ha anat a càrrec del dissenyador pratenc Dícac Rocho. Pel que fa al pregoner, serà el dibuixant, també pratenc, Toni Garcia.

Pel que fa als concerts, d’entre els noms més coneguts destaquen els de Georgie Dann, La Orquesta Mondragón, Bohemios Autorizaos, Fundación Tony Manero, Canteca de Macao, 9Son,  Lenacay, Joana Serrat, Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra o Pepet i Marieta.

Una novetat de la Festa d’enguany serà el Toc d’Inici, un ball protocol•lari de gegants, molt arrelat en altres viles i que per primera vegada es farà al Prat.

També cal destacar l’actuació d’Esclat Gospel Singers, que faran la cloenda de la Festa a la pl. de la Vila.

Pel que fa als espais de la Festa, una novetat és el Dançòdrom, als jardins del Cementiri Vell, un indret que es dedicarà al sector més jove de la població, amb masterclass, exhibicions de ball i Dj’s.

Després de la bona experiència de l’any passat, enguany es tornarà a repetir la Cercavila Nocturna, a partir de la una de la matinada.

Per a més informació, consulteu www.elprat.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here