L’onzena edició de la Passejada amb Bicicleta del Baix Llobregat, que recorrerà set municipis de la comarca, tanca la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014 avui diumenge 28 de setembre

La pedalada, oberta a tothom a partir dels 8 anys, té un recorregut de 17,5 quilòmetres, entre el parc de la Marquesa de l’Hospitalet i el parc Torreblanca de Sant Feliu. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer el mateix dia, a partir de les 11.15 h, al punt de trobada de Sant Feliu, situat a l’avinguda del Sol, amb el carrer Joana Raspall.

Els participants hauran de portar casc i es recomana portar bidó per a l’aigua. En acabar el recorregut, previst per a les 12.15 h, hi haurà animació, avituallament, taller de reparació de bicis i el sorteig de bicicletes entre tots els participants.

Els objectius d’aquesta passejada en bicicleta són, entre d’altres, conscienciar i canviar els hàbits de la ciutadania pel que fa a la mobilitat, donar a conèixer i promoure l’ús dels carrils bici, i reivindicar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport més sostenible, saludable i alternatiu al vehicle privat.

Més informació:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here