Sant Feliu és un dels diferents municipis de la comarca que exerceixen de subseu del IV Congrés de les dones del Baix Llobregat que se celebrarà a Gavà els dies 14 i 15 de novembre. Precisament i, en tant que subseu del Congrés, avui dimecres 1 d’octubre, a les 17.30 h, tindrà lloc a Can Maginàs una xerrada taller sota el nom “Dones amb Impuls”

L’activitat, promoguda des dels programes municipals de la Dona i de Promoció econòmica amb el suport del Consell Comarcal, donarà a conèixer a les dones emprenedores diferents eines, així com una metodologia de treball que les ajudarà a tirar endavant els seus projectes de futur.

Marta Zaragoza, de Cresàlida, farà la presentació de la sessió sota el títol “Competències de la vida versus competències emprenedores”. Tot seguit, s’organitzarà un taller per identificar les competències personals. La xerrada finalitzarà amb la participació de Carlota Gallés, d’Insitwo; Elisabet Fernández, de Karuna Terra i Yolanda Ferrer, de Catavins i Oli Ferrer, que donaran a conèixer les seves experiències professionals com exemple de bones pràctiques.

El IV Congrés de les dones del Baix Llobregat s’organitza cada quatre anys amb els objectius de convidar a reflexionar sobre temes tan importants com l’emprenedoria femenina i en femení, les noves organitzacions del temps del treball, el lideratge de les dones en els moviments socials o la feminització de la pobresa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here