Els dissabtes d’aquest mes d’octubre es podrà gaudir del Festival de Guitarra Clàssica que torna després de l’èxit de l’edició de 2013 i ho fa amb una programació de quatre concerts que es faran a la Masia Molí de Can Batlle a partir de les 8 del vespre i amb entrada gratuïta per a tothom

En aquesta ocasió, el festival es fa en homenatge a Andrés Segovia, i compta amb la direcció de Manel G. González, la col·laboració de Rosa de Mena i de diversos establiments locals, i l’organització de la regidoria de Cultura.

El programa de concerts és el següent:

• Dissabte, 4 d’octubre. Piero Bonaguri amb obres d’Heitor Villa-lobos, J.S. Bach, Alexander Tansman, Fernando Sor, Homenajes a Segovia, Alessandro Spazzoli, Marco Reghezza, Paolo Ugoletti, Davide Anzaghi, Roberto Tagliamacco, Joaquín Rodrigo, Federico Moreno Torroba i Isaac Albéniz.
• Dissabte, 11 d’octubre. David Eres Brun amb obres Improvisato I, Improvisato II, Improvisato III, Orientis i Improvisato IV.
• Dissabte, 18 d’octubre. Duo Rubio & Franch amb obres de G. Sanz, E. Granados, M. Caltellnuovo Tedesco, B. Bartok, L. Brower, A. Piazzola i M. Gangi.
• Dissabte, 25 d’octubre. Duo Ala Voronkova & Sergi Vicente amb obres de J. de Monasterio, P. Sarasate i Manuel de Falla.

Podeu obtenir més informació del Festival a http://maneldosg.wix.com/guitarrafestival

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here