Entre l’11 i el 12 d’octubre, el barri de Vila Vella acollirà més d’una trentena d’activitats.  La confluència de les tres fires suposa una oportunitat única per donar a conèixer la nostra oferta comercial

Tres fires, un cap de setmana. Demà dissabte 11 i diumenge 12 d’octubre, Sant Vicenç dels Horts acollirà tres grans esdeveniments: la 12a edició de la fira d’oportunitats comercials Firaestoc, la 10a edició de la fira de degustació Firatapes i la Fira del Món Geganter, promoguda per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i la Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç dels Horts.

Les activitats programades, més d’una trentena, tindran lloc al barri de Vila Vella (plaça de l’Ateneu i carrers adjacents). Enguany, la coincidència de les tres fires suposa una gran oportunitat per donar a conèixer la nostra oferta comercial i de restauració més enllà del Baix Llobregat.

El programa previst per al dissabte 11 i el diumenge 12 inclou múltiples activitats de caire lúdic, com animació infantil, demostracions de ball i música en directe, tallers o passejades de gegants i capgrossos. Si voleu consultar el programa d’activitats complet, cliqueu aquí .

La Fira del Món Geganter se suma, per tant, a les ja conegudes Firaestoc i Firatapes, dues iniciatives comercials ja consolidades que duen a terme conjuntament l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts, i que permeten als establiments fer promocions comercials o dels serveis que ofereixen al nostre municipi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here