Un any més, Sant Feliu ha donat la benvinguda a la tardor amb una festa participativa i intensa que ha convidat la ciutadania a sortir al carrer. Els mocadors i els domassos han tenyit de vermell els carrers i places des del passat dijous i fins al diumenge 12 d’octubre. Una vegada més, la festa ha estat un èxit gràcies a la implicació de les entitats i els associacions locals i, en especial, de les colles que han treballat de valent per fer-ho possible. Podeu veure el resum de la festa en imatges a Facebook i Flickr

Enguany, en el marc de la festa s’han commemorat també els 35 anys de la festa del carrer Joan Maragall, els 30 anys de correfoc, els 25 anys dels Diables Rojos i els 20 anys de seguici, juntament amb els 30 anys de la Garsa i dels grallers. Precisament, el Palau Falguera acull una exposició que es pot visitar fins al 19 d’octubre on es fa un recorregut per la història i les característiques d’algunes d’aquestes cites festives.

Entre els actes més multitudinaris de la Festa de Tardor 2014 cal destacar el lliurament del Mocador d’Honor a Manel Carpi, que es va fer el dijous 9. Tot seguit, el seguici amb la presència de diables, gegants, tabalers i altres colles i bèsties va marcar l’inici real de les activitats festives.

Divendres 10, el correfoc infantil va concentrar també molta gent, així com  la XI Mostra Internacional de Folklore Tradicional, que es va poder veure a la pl. Lluís Companys.

La doble bicicletada de dissabte també va comptar amb una gran participació de petits i grans. A part, durant tot el dia, tant dissabte com diumenge, el passeig del Comte de Vilardaga del Mas Lluí va atraure molta gent amb el seu Mercat medieval. La cercavila de gegants i bastoners, així com la tabalada i la cercavila dels grups de percussió i el correfoc van ser també plats forts de la festa.

D’altra banda, el concert “Sant Feliu Sona” amb les actuacions de Nagore, The Soul Mamas, OBK i Rising Vybz també van aconseguir el ple absolut a la pl. Lluís Companys.

Una altra de les propostes que va atraure molta gent va ser la concentració de cotxes i motos antigues organitzada pel Motor Clàssic Sant Feliu. El diumenge també van destacar per la cercavila de les colles  i el Fest&ltims actes de la celebració que també va congregar un gran nombre de veïns i veïnes.

Premiats concurs dibuix infantil

Durant la Festa de Tardor s’ha fet públic el veredicte del jurat del Concurs de dibuix infantil de les figures de l’imaginari de Sant Feliu, en el qual van participar 57 infants. Els guanyadors han estat els següents:

Premiats categoria: 6 a 7 anys

Ruth Moreno Manfredi Hugo Salvador Alfaro Luca Marone Sánchez

Premiats categoria: 8 a 9 anys

Àlex Cembranos Fuentes Martí Fernández Ariadna Gómez Romagosa
Premiats categoria: 10 a 12 anys

Irene Sánchez Galán Mario García Rodríguez Mariona Torras Massagué

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here