La Sala Ramon Romagosa, la carpa de plaça de Catalunya i el Parc dels Pallassos, acolliran la programació dedicada al gran públic. Els punts àlgids d’aquesta programació, seran la Gala central els dies 17,18 i 19 d’octubre a la plaça de Catalunya, i la programació familiar de diumenge al Parc dels Pallassos

Malgrat que el Festival Internacional de Pallassos va començar dilluns, els tres primers dies van ser els escolars l’objectiu de les bromes i els gags dels pallassos. Ara arriba el torn del gran públic, que trobarà a diferents espais, espectacles nocturns i vespertins de la mà de clowns nacionals i internacionals de reconegut prestigi.

La Sala Ramon Romagosa acollirà una programació diversa, oberta, de qualitat i que suposa una mirada àmplia al món dels pallassos. Allà es podrà veure el talent d’artistes com el reconegut Leo Bassi (divendres 17) o els francesos Duo Bonito (18 i 19 d’octubre).

D’altra banda, la gran carpa a la plaça Catalunya acollirà la Gala central els dies 17,18 i 19 d’octubre i comptarà amb un espectacle dirigit i conduït per Tortell Poltrona, amb la participació de dues figures de referència: Housch Ma Housch (Ucraïna) i Licedei (Rússia). L’espectacle comptarà amb la col·laboració de tres mossos de pista molt especials: Pere Hosta, Miner Montell i Toti Toronell.

Atenció, nova ubicació: el Parc dels Pallassos al parc de la Infanta

El diumenge 19 d’octubre el Parc dels Pallassos serà un dels eixos centrals de la programació per a gaudir en família,de manera gratuïta. Aquest any es farà al parc de la Infanta. Durant tot el dia el parc es convertirà en una gran carpa a l’aire lliure on es podran veure propostes de carrer amb l’humor com a denominador comú: originals, singulars, especials, itinerants i per a tots els públics.

El programa el conformaran espectacles com “Walkman” de Ganso & Cia, “El Niu” de Dudu & Cia, “Juan Palomo ya está aquí!, de la Companyia Barré, The McKensy’s Clan Band” de Traüt espectacles, “la Famiglia Monegli” de La Fanfare Sakazic o “Les Pompiers” de la cia. La Tal, entre d’altres.

Nineka es vesteix de pallasso i pallassa

En el marc del Festival, Maria Rascón, amb la col·laboració d’altres “ninekaires”, ha organitzat una petita mostra de ninekas, un petit avanç de la exposició “1000 i una nineka 2015”, per aconseguir fons per a la investigació i recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. La mostra té lloc fins al 25 d’octubre, a la Biblioteca Central de Cornellà, sota el nom “Nineka es vesteix de pallasso i pallassa”. La venda de ninekes estarà oberta els dimarts 14 i 21 d’octubre, de 18.30 a 20 h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here