L’associació sociocultural GATS del Prat de Llobregat organitza aquest cap de setmana, la sisena edició del Esperanzah! World Music Festival, que comptarà de manera gratuïta per al públic, amb les actuacions de Manu Chao i Txarango, entre altres grups musicals

Segons ha informat l’organització, Esperanzah! és un festival gratuït de músiques del món fonamentat en els principis de l’economia solidària.

Al llarg de tres dies, el parc Nou del Prat acull els concerts gratuïts de Manu Chao, Txarango, Calima, Dj Panko, La Sra. Tomasa, Microguagua, Los niños de los ojos rojos, Chicos y Mendez, I*MAD y Dj Pakirrin.

Aquest any, el festival se centra en la denúncia de la corrupció i per a això crearà la pastilla de sabó més llarga del món -més de 15 metres de pastilla usant 600 litres d’oli i 600 litres d’aigua- sota el lema ¡Dale con jabón a la corrupción!

Esperanhaz! està organitzat per l’associació sociocultural GATS (Grups Associats pel Treball Sociocultural), una entitat del barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat que treballa des de fa més de tretze anys contra les desigualtats socials.

Actuacions musicals

Entre les actuacions musicals més destacades cal esmentar la de Manu Chao, que pujarà a l’escenari aquest dissabte amb la seva actual formació, La Ventura.

Consulta el programa aquí

La Festa de l’economia solidària

Esperanzah! vol ser el complement festiu a la setmana de l’economia social de Catalunya, que se celebra del 24 al 26 d’octubre a la fàbrica Fabra i Coats de Barcelona. La XES (Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya), amb la col·llaboració del Festival Esperanzah!, s’ha proposat convertir octubre en el mes de l’economia solidària a Catalunya.

Activitats infantils

Durant la celebració del festival es desenvoluparan diverses activitats infantils, com jocs tradicionals de fusta de gran format (bitlles, cordes, billars, xanques…), proves per equips relacionades amb les feines del camp, espectacles de teatre en miniatura, màgia, etc..

Xerrades i debats

Durant Esperanzah! 2014 es farà la presentació de FAIP Coop, una cooperativa mundial que busca un altre sistema econòmic. També es faran taules rodones i debats amb persones convicades com Ada Colau, Joan Herrera, David Fernández o Andreu Missé, entre altres.

Així mateix es presentaràn llibres i es faran altres activitats com la creació de la pastilla de sabó més llarga del món (més de 15 metres de pastilla usant 600 litres d’oli i 600 litres d’aigua) sota el lema ‘Dóna amb sabó a la corrupció!’.

D’altra banda, el festival comptarà amb paradetes de productes de comerç just i diumenge s’hi podrà menjar una paella d’arròs solidària

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here