El president de l’ACM, Miquel Buch, i el president de l’AMI, Josep Maria Vila d’Abadal, han valorat molt positivament el fet que 938 -finalment 941- ajuntaments de Catalunya (n’hi ha 947) hagin decidit cedir espais municipals per a poder celebrar el procés participatiu del proper 9 de Novembre

El passat cap de setmana les dues entitats municipalistes van posar en marxa un dispositiu per tal de sol·licitar als diferents ajuntaments de Catalunya la cessió d’espais per al procés participatiu previst per al proper 9N. Aquest dispositiu va informar a tots els alcaldes i alcaldesses dels passos que havien de seguir per a cedir un espai per al 9N, en cas de no disposar d’un espai de la Generalitat.

Des de l’Associació Catalana de Municipis, el seu president, Miquel Buch, considera que, un cop més, el món local ha tornat a estar a l’alçada dels moments històrics que viu el país. “El dia 4 vam dir al president de la Generalitat, Artur Mas, que si es girava, no estava sol i avui demostrem un cop més que el món local està compromès amb el present i el futur del país”.

Per la seva banda, el president de l’Associació de Municipis per a la Independència, Josep Maria Vila d’Abadal, ha manifestat que “el procés ha entrat en una fase de no retorn i ha posat de relleu que cal la màxima col·laboració dels ens locals per a què el 9N hi hagi una gran participació. Les entitats municipalistes farem tot el possible per a què tota la informació sobre com i on podran votar arribi als ciutadans de manera fàcil i senzilla”.

Recordem que tant el comitè executiu de l’ACM com de l’AMI han acordat respectivament donar ple suport al procés participatiu engegat pel govern i mobilitzar als diferents ajuntaments de Catalunya per tal que facilitin totes les eines per a què el procés es pugui dur a terme.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here