Governació donava el dispositiu per tancat i recordava que el termini va acabar aquest dimarts al migdia. Però finalment, Governació ha admès la sol·licitud de Castellví i de dos municipis més, tot i haver estat presentades fora de termini

4 dels 9 municipis on fins fa una estona no es podría votar el 9N,  asseguraven que volíen oferir locals. Es tracta de Castellví de Rosanes (PSC) situat al Baix Llobregat, Sant Cugat de Sesgarrigues (PSC) a l’Alt Penedès, Vespella de Gaià (PSC) al Tarragonès i Almatret (PP) al Segrià .

En el cas de Castellví, l’ajuntaments diu que havíen proposat locals, però des de Governació recordaven que el termini va acabar aquest dimarts.

El consistori ha fet arribar una nota informativa als mitjans de comunicació, en la que s’afirma que l’Ajuntament de Castellví de Rosanes sí que ha posat a disposició espais municipals per al 9N, en relació al procés de participació ciutadana que ha posat en marxa la Generalitat de Catalunya.

Aquests espais són el Casal de la Gent Gran (pl. Europa, nucli urbà) i el Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina (C/Sant Llorenç de Morunys, 6bis).

I asseguren en el comunicat, que aquesta mateixa informació s’ha traslladat a Vicepresidència del Govern de la Generalitat a través de la Delegació Territorial de Barcelona.

Finalment s’acaba de fer pública la resolució de Governació: Castellví de Rosanes podrà participar al 9N de manera normalitzada.

D’aquesta manera es podrà votar en 941 dels 947 municipis catalans.

 

Font: Ajuntament de Castellví de Rosanes i ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here