A més, aquest ple del mes de novembre va ser el darrer ple dels regidors no adscrits que havien deixat les files del PSC, fet que permetrà a aquesta formació recuperar la integritat del seu grup municipal al ple de desembre

Resolució sobre Pobresa energètica

El Ple de dijous passat va aprovar una proposta de resolució amb el suport de tots els regidors: Junts x Sant Vicenç, ICV-EUiA, CiU, PSC, PP i la regidora no adscrita.

L’objectiu és que no es pugui realitzar cap tall energètic sense que l’Ajuntament, prèvies diligències amb l’operador privat, faci un informe preceptiu. D’aquesta manera el Ple municipal mostra el seu rebuig al recurs d’inconstitucionalitat aprovat per part del govern espanyol contra aquesta mesura. El recurs va ser admès a tràmit per part del Tribunal Constitucional el 22 d’octubre.

Es calcula que unes 300.000 famílies catalanes, un 10,9% de les llars, tenen dificultats per mantenir casa seva a una temperatura adequada i per pagar les factures de llum o gas. La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha alertat que a l’inici de la crisi aquest percentatge se situava en el 5,4%.

Renuncien dos regidors no adscrits 

Durant el ple tamb´´e es va produïr la renúncia al seu càrrec dels dos regidors no adscrits Carlos Gómez i Juan Cañadillas.

Els dos edils van sortir del PSC al juny i ara han renunciat al seu càrrec per poder marxar a un nou projecte polític. D’aquesta manera, el PSC recuperarà dos regidors en el proper Ple de desembre.

La composició del Ple, a partir d’aquell moment, serà la següent: 7 regidors del PSC, 6 de Junts x Sant Vicenç, 3 d’ICV-EUiA, 3 de CiU, 1 del PPC i 1 regidora no adscrita a cap grup.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here