Aquest divendres 28 de novembre Cornellà celebra la III Nit de Compres, una iniciativa promoguda pel Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà, que formen l’Ajuntament i l’associació Cornellà Compra a Casa. És un esdeveniment on el sector aposta per oferir experiències de compra unides a l’oci, la restauració, els descomptes i altres activitats per gaudir de les compres des d’un ambient distès i festiu

El Mercat Centre i prop de 50 establiments més tindran les portes obertes des de les 20 h fins a la 1 de la matinada, en carpes instal·lades al voltant del mateix Mercat, la plaça Lluís Companys i els carrers adjacents.

Com a novetat, hi ha una zona de restauració a preus populars, amb tickets que permetran consumir 1 tapa, 1 consumició i 1 got de brou (a 3 euros) o bé 4 tapes, 2 consumicions i 1 got de brou (a 10 euros).

Tots els establiments participants fan ofertes, descomptes i degustacions especials amb motiu de la Nit de Compres: rebaixes del 30% en llamàntols, paletes ibèriques a 49,90 euros, bombetes LED a preu de cost, bolsos de senyora a 14,95 euros, plantes de Nadal a 4 euros… Les opcions són infinites i les ofertes són vàlides fins a esgotar existències, i si en queden, també dissabte 29.

A més, hi ha activitats d’animació dins del Mercat i als carrers on estan instal·lades les carpes. També es recolliran donatius per a la Botiga Solidària. Tota la informació dels establiments participants, els productes rebaixats, el preu final i promocions es poden consultar awww.cornelladellobregat.eu.

El sector del comerç que realitza un esforç col·lectiu per fomentar les compres amb aquesta iniciativa, que es realitza per la tercera vegada, i en aquesta edició amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here