El Pessebre Vivent de Corbera presenta la seva primera trobada d’instagramers. El 7 de desembre obren les seves portes a 150 participants en la iniciativa #DescobreixCorbera

L’associació Amics de Corbera, entitat organitzadora del Pessebre Vivent de Corbera, juntament amb Turisme de la Diputació de Barcelona, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Corbera, organitzen la trobada #DescobreixCorbera, que tindrà lloc avui diumenge 7 de desembre de 2014, al municipi de Corbera de Llobregat.

És una trobada d’instagramers on 150 fotògrafs professionals i amateurs, compartiran una jornada lúdica per fotografiar el Pessebre i el seu entorn.

L’eix principal de la trobada és la visita al Pessebre Vivent de Corbera, on es durà a terme un concurs fotogràfic organitzat des de la plataforma d’Instagram. Tots els participants, tindran uns dies per publicar les seves fotografies al seu perfil d’aquesta xarxa social.

Com a requisit indispensable, hauran d’utilitzar una sèrie de hashtags que se’ls hi ha fet saber amb antelació, com ara #DescobreixCorbera, #pessebrecorbera o #bcnmoltmés.

Amb aquesta trobada es pretén fer viure una experiència molt nadalenca a tots els instagramers participants, tot descobrint el Primer Pessebre Vivent de Catalunya, el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat. A més, la trobada també els permetrà descobrir l’entorn natural de la zona, el nucli històric de Corbera i el patrimoni més destacat d’aquest municipi del Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here