La peça més cobejada serà una gorra de l’escuderia Ferrari signada per Fernando Alonso, Kimi Raikkonen i el català Marc Gené. La Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç dels Horts, organitzadora de la Marató al poble, ha lliurat la gorra a l’Ajuntament perquè la custodiï

La participació de Sant Vicenç dels Horts a La Marató de TV3 d’enguany, que se celebrarà el diumenge 14 de desembre, tindrà com a novetats la subhasta de marxandatge de dos equips de Fórmula 1, Ferrari i Lotus, amb les signatures dels respectius pilots oficials. Les peces més cobejades seran una gorra de l’escuderia Ferrari signada per Fernando Alonso, Kimi Raikkonen i el català Marc Gené –que és el pilot provador-, i una gorra i un casc en miniatura de Lotus, amb les firmes de Romain Grosjean i Pastor Maldonado. A banda, també s’oferirà una bossa amb material de Lotus i una motxilla de la mateixa escuderia, entre d’altres. En total se subhastaran tres lots.

La Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç dels Horts, organitzadora de la Marató al poble, ha lliurat la gorra a l’Ajuntament perquè la custodiï.  El material s’oferirà a través del portal de subhastes eBay  i el termini per licitar-hi s’allargarà fins el mateix diumenge 14 a les 19h. El marxandatge s’ha obtingut a través d’una persona que treballa al Formula One Paddock Club del circuit de Montmeló, un espai de trobada entre empresaris, patrocinadors i personalitats.

Durant el dia de La Marató de TV3 hi haurà una carpa a la plaça de la Vila i allà també s’intentarà contribuir a la recaptació de l’espai amb el sorteig, per exemple, de samarretes signades pels cantants Chenoa, David Bustamante i Sergio Dalma, a més de tasses amb la firma de la també cantant Mónica Naranjo, entre d’altres productes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here