Dolors Camats va assegurar dissabte durant la seva visita a la Fira de la Puríssima de Sant Boi, que el PP és “al·lèrgic” a la democràcia i aprofita la majoria absoluta per retallar drets i llibertats

La coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, es va mostrar partidària d’un avançament de les eleccions, però per canviar de govern, de polítiques i per “forçar” que hi hagi una consulta a Catalunya.

Camats va assegurar que el seu partit “en absolut” vol que hi hagi unes eleccions plebiscitàries “com si només hi hagués un únic problema, un únic partit i un únic president”.

“La única proposta que acceptem és que cal fer font a l’emergència social i democràtica de Catalunya i això passa per canviar de govern”, va assegurar en el marc de la seva visita a la Fira de la Puríssima de Sant Boi.

No obstant, Camats es va manifestar a favor de la unitat dels partits que volen una consulta sobre el futur de Catalunya: “posar en risc la unitat que tenim a Catalunya és posar en risc el procés. L’argument més gran que tenim a Catalunya és la unitat de les forces polítiques catalanes i la força política i social al voltant de canviar la situació. El que ha de passar per davant és la voluntat de fer-ho junts perquè de tot aquest procés només ens en sortirem fent una consulta i només ens en sortirem de fer una consulta si ho fem tots junts.”

Finalment, Camats va parlar del PP al que va definir com a “al·lèrgic” a la democràcia i va posar d’exemple la seva proposta de llei d’enjudiciament judicial que “representa un pas enrere dels drets i les llibertats”.

 

Font: ACN i ICV del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here