El conseller de Territori assegura que es donarà compliment a la sentencia i demana responsabilitat i generositat als partits per aprovar els pressupostos

Tàrrega (ACN).- El conseller de Territori i Sostenibilitat signarà dilluns la convocatòria de la mesa de contractació perquè doni compliment immediat a la sentència del Tribunal Suprem sobre l’adjudicació de la concessió d’Aigües Ter-Llobregat al consorci Acciona-BTG.

D’aquesta manera Vila deixa en mans de la mesa la interpretació de la sentència per tal de donar-li compliment. Segons el conseller hi ha dues opcions, declarar desert el concurs i tornar a iniciar un procés d’adjudicació, o anul·lar l’actual i adjudicar la concessió a la segona empresa guanyadora, Agbar.

La sentència desestima la sol·licitud de la Generalitat per suspendre cautelarment la resolució de l’Organisme Administratiu de Recursos Contractuals.

El conseller de Territori avisa que una pròrroga dels pressupostos limitaria la possibilitat de fer inversions cabdals

Vila, avisa que una possible pròrroga dels pressupostos de la Generalitat suposaria un bloqueig per “grans desafiaments” com l’allargament del metro fins a Terrassa o Sabadell, l’Hospitalet o el Prat de Llobregat, i també per la construcció d’equipaments arreu del territori, a més de la possibilitat de pagar la paga doble als funcionaris o recuperar part de la retribució dels interins.

Vila demana als partits polítics “responsabilitat i generositat” per fer possibles els comptes del 2015, els quals confia que s’aprovaran. “En aquest país s’han fet coses molt importants quan hem sabut ser generosos i responsables”, ha afegit.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here