Juanjo Puigcorbé, Mercè Sampietro, Nausicaa Bonnín i Enric Cambray formen part del repartiment d’aquest telefilm enregistrat a la Colònia Güell, que estrenaran l’any vinent tant TVE com TV3

Santa Coloma de Cervelló (ACN).- L’Ateneu de la Colònia Güell, a Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat), va acollir aquest dijous el darrer dia de rodatge de ‘Fassman’, un telefilm coproduït entre TV3 i TVE que s’estrenarà el 2015.

En el rodatge hi participen noms com Mercè Sampietro, Nausicaa Bonnín, Enric Cambray i Juanjo Puigcorbé que representa el paper del reconegut mentalista en qui se centra el relat.

El seu director, Joaquim Oristrell, qualifica aquesta ficció de “thriller psicològic” i detalla que no es tracta de la biografia de Fassman, sinó que se li planteja un misteri que ha de resoldre, que és saber qui li envia un anònim on se’l qualifica de farsant i se l’amenaça advertint-lo que la seva carrera quedarà destruïda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here