Dissabte a la tarda la Plataforma No Més Morts a la C55, la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa i la delegació catalana d’STOP accidents han realitzat una nou acte de protesta per l’alta sinistralitat de la via tallant durant 30 minuts la carretera C55 a l’alçada d’Olesa

Aquest acte s’ha produït arran del fatídic accident produït el passat 6 de desembre i que va provocar la mort d’una veïna d’Abrera de 46 anys.

Els manifestants han demanat, una vegada més, el desdoblament de la C55 i més actuacions per reduir la mortalitat d’un dels punts negres més importants de la xarxa viaria catalana.

La 20a d’assistents, un cop llegit el manifest, han fet 3 minuts de silenci abans de donar per acabada la protesta.

Sis persones van resultar ferides, una de les quals de caràcter greu, en un accident de trànsit ocorregut ahir al vespre a la C -55, a l’alçada d’Abrera

L’accident, en el que s’hi van veure implicats fins a 4 vehicles, va tenir lloc a les 8 del vespre al km 0, al terme d’Abrera. Com a conseqüència de l’accident, un ocupant va resultar ferit de caràcter greu i va ser evacuat pel SEM a l’hospital de Bellvitge. Per la seva banda, els cinc ferits lleus van ser traslladats a l’hospital de Martorell. A causa de l’accident, la carretera es va haver de tallar completament.

Fins als llocs dels fets s’hi van desplaçar 4 ambulàncies del SEM i diversos efectius dels Bombers, Policia Local i Mossos.

L’accident es va produir, doncs, l’endemà mateix de l’acte de protesta efectuat per la Plataforma No Més Morts a la C55, la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa i la delegació catalana STOP accidents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here