Aquest Nadal, els infants i joves de la ciutat ho tenen tot al seu abast per passar-ho d’allò més bé. D’una banda hi trobaran la tradicional Fira Infantil de Nadal, del 24 al 31 de desembre; i de l’altra, els comerciants han instal·lat diverses atraccions a la plaça de Catalunya. Per altra banda, el famós laboratori del Mag Maginet, un clàssic del Nadal cornellanenc, es pot visitar de 17 a 20 hores, avui i del 27 al 30 de desembre

La Fira de Nadal

Pel que fa a la Fira, són 8.300 metres quadrats que acullen castells inflables, atraccions, tallers de tota mena, espectacles, esports… Tot en un mateix recinte amb una àmplia oferta d’activitats lúdiques i educatives adaptades per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys.

Entre les novetats d’enguany destaquen un spa infantil, les actuacions en viu, com la del dia 28 pel matí amb la participació de la banda de jazz Dixiecat Street Dance i un taller de disfresses. Tampoc hi faltaran els tallers de manualitats, de reciclatge, de coneixement del medi ambient, de màscares o de maquillatge… així com les trobades amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, que mostraran les patrulles i faran xerrades d’educació vial.

Atraccions per a totes les edats

També a la plaça de Catalunya haurà atraccions. És una iniciativa dels establiments adherits a Cornellà Compra a Casa per dinamitzar el comerç local i fidelitzar els seus clients: per cada compra superior a 10 euros, regalaran un val per poder participar en una de les activitats lúdiques que s’instal·laran entre el 19 i el 24 de desembre i també els dies 30 i 31.

Allà els que més gaudiran seran els petits i els adults que s’atreveixin a participar en un futbolí humà, un joc de vestit de velcro, un karting, un joc de surf, una carrera de bidons o una porteria de futbol inflable. Les activitats estaran supervisades per un dinamitzador.

Els comerciants donaran vals per participar gratis a les activitats per cada 10 euros de compra.

El laboratori  del Mag Maginet

El Mag Maginet ja està preparant el Campament Oriental a l’entrada de Can Mercader, perquè tots els infants de Cornellà puguin acostar-se i saber més detalls de com serà l’arribada dels Reis d’Orient de 2015.

Mentrestant, aquests dies, deixa el seu laboratori de la Torre de la Miranda i és una bona oportunitat per visitar-lo, per descobrir de la mà d’un dels col·laboradors d’en Maginet què hi guarda, com investiga les estrelles i alguns dels seus objectes més preuats. A més, també podreu admirar la panoràmica que hi ha des de la Torre sobre Almeda i la plana deltaica del Llobregat.

El laboratori del Mag Maginet a la Torre de la Miranda es pot visitar de 17 a 20 hores, els diez 23 i del 27 al 30 de desembre. L’entrada es realitza per grups donat el petit aforament de la Torre, situada a l’avinguda de Salvador Allende.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here