Fira de Cornellà es prepara per viure el darrer dia de l’any. Demà dimecres l’horari del saló lúdic nadalenc serà de 10h a 18h

La Fira Infantil de Nadal va obrir el passat 19 de desembre i després de tres dies especials dedicats a escoles, finalment, el dia 24 es va donar el tret de sortida per a la resta
de públic.

Des d’aleshores, milers de nens i nenes han gaudit de la gran oferta que presenta el saló amb més de 8.300 metres quadrats de superfície reservats per a menors de 2 a 12 anys.

Els castells inflables i les manualitats tornen a destacar entre les activitats preferides pels petits visitants. Però també se senten atrets per l’àrea dedicada als esports, els videojocs o el karaoke. Tot un món de fantasia que culminarà demà, dia de Cap d’Any.

Encara teniu temps per gaudir del saló. A la zona d’esports us espera la pluja de pilotes, tennis taula, futbol sala, circuit de patinets, mini futbol, mini tennis, pàdel i mini bàsquet.

A la part de manualitats, podràs endinsar-te en la flora i fauna del Baix Llobregat a través de tallers didàctics com el de “Fem la nostra flor”, “Fem el peix” o amb el taller de màscares de fauna.

Per als més petits, es reserva l’espai de la ludoteca i joc simbòlic a més de les atraccions de fira com el carrousel Disney. I una de les zones més aclamades és la de Castells Inflables. Enguany ha rebut una exitosa rebuda per part dels nens i nenes el Simpsom que gira i gira.

Tot fins demà, dimecres a la Fira Infantil amb preus especials o només paguen els nens (de 2 a 12 anys), garantint l’entrada gratuïta dels adults.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here