L’admissió a tràmit de la querella contra el president de la Generalitat, la vicepresidenta i la consellera d’Ensenyament ha fet que L’Assemblea Nacional Catalana posi en marxa una campanya d’autoinculpacions en solidaritat amb les autoritats polítiques afectades. Ómnium Cultural també hi dóna suport

Malgrat la ciutadania pot adreçar-se al jutjat de guardia corresponent a títol inidividual, des de l’ANC s’han organitzat lliuraments massius de carácter reivindicatiu, per tal que aquestes tinguin més visibilitat.

Aquest dimarts dia 30, a les 10 hores, ha estat el torn de les localitats baixllobregatines que tenen com a referència els jutjats de Sant Feliu de Llobregat, i les autoinculpacions s’han realitzat al jutjat número 1 de la capital de la comarca.

Ens consta que la convocatòria ha estat un èxit, hi han hagut cues durant el matí davant dels jutjats santfeliuencs, a un acte de lliurament que no s’ha circumscrit al nivel local sinó que ha convocat persones provinents d’altres localitats de l’entorn com Sant Vicenç dels Horts

El proper divendres dia 2, serà el torn del nord de la comarca. La gent d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, i Sant Esteve Sesrovires, realitzaran una autoinculpació conjunta a les 11 del matí al jutjat número 1 de Martorell (Passatge Sindicat, 10).

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here